Search
Close this search box.

#3 – Artikel op Omroep Brabant en veel positieve reacties

Jeetje, wat ging dat snel! Anderhalve week geleden hebben we onze blogwebsite de wereld in geslingerd. Een spannend moment, want wie weet wat het zal brengen? Natuurlijk hoopten we dat vrienden, familie en collega’s ons berichten zouden delen. Nou… Dat gebeurde! Ons bericht werd massaal gedeeld! Niet alleen onze directe omgeving deelde het bericht, maar ook onbekenden hebben ons verhaal verder de wereld in geholpen. Onze zoektocht heeft zich als een olievlek verspreid.

 

Artikel en interview bij Omroep Brabant

Via alle kanalen kwamen lieve berichten binnen. Enthousiasme over de openheid waarmee we ons verhaal delen, succeswensen voor onze zoektocht en wenspapa’s die het traject al succesvol hebben doorlopen en ons bij vragen altijd willen helpen. Nog geen 24 uur na het online zetten van onze website werden we verrast met een mail… Van Omroep Brabant!

 

Via via hadden ze ons verhaal gezien en waren nieuwsgierig naar onze expeditie. “Willen jullie meewerken aan een artikel?”, was de vraag. Het zal gaan om een geschreven artikel, om beeldmateriaal voor de socials en mogelijk de televisie uitzending. Oei, misschien wat naïef… Maar dit hadden we niet verwacht en dit ging ineens heel snel.

Uit onze comfortzone

Hoe fantastisch dat Omroep Brabant onze zoektocht onder de aandacht wilde brengen! Ons doel is tenslotte om de olievlek nog verder te laten verspreiden. Een item op Omroep Brabant zal hier flink aan bijdragen! Was het dan heel makkelijk om volmondig ‘ja’ te antwoorden op de gestelde vraag? Nee… Zeker niet. Het was een flinke stap buiten onze comfortzone.

 

We hebben het samen uitgebreid gehad over de reacties die mensen onder de openbare berichten van Omroep Brabant kunnen plaatsen. Tot dat moment hadden we alleen nog maar liefdevolle berichten ontvangen, maar Omroep Brabant heeft een groot bereik. Er gaan zeker mensen reageren die het niet eens zijn met onze zoektocht. Het scheelt gelukkig dat niet iedereen het met ons eens hoeft te zijn om onze droom na te jagen. Dus… Nog geen drie dagen na het online zetten van onze blogwebsite zat Omroep Brabant bij ons aan tafel zodat we met trots ons verhaal konden delen!

Oprechte en liefdevolle berichten (en enkele negatieve reacties)

Afgelopen week hebben we veel lieve berichten, DM’s, appjes en mails ontvangen naar aanleiding van het vele delen en het artikel op de kanalen van Omroep Brabant. We hadden helemaal geen tijd voor de negatieve reacties, want wat een enthousiaste, oprechte en liefdevolle reacties! Het geeft ons een overweldigend gevoel.

 

Iedereen die ons bericht heeft gedeeld: MEGA BEDANKT! Door jullie hebben we een groter bereik gekregen dan we hadden durven hopen. Fantastisch! Natuurlijk hopen we dat ons verhaal uiteindelijk terecht komt bij de juiste personen. Afwachten, maar de start van onze blog en het grote bereik geeft een positieve flow!

 

Lees hier het artikel dat Omroep Brabant schreef over onze zoektocht naar een draagmoeder.